top of page

Wie ben ik?

Specialiteiten


Al meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met vraagstukken op huisvestingsgebied. Ik ben een gedreven professional bij wie klant- en resultaatgerichtheid, klanttevredenheid en samenwerking hoog in het vaandel staan. Met name het adviseren en begeleiden van uw huisvestingsvraagstukken behoren tot mijn specialiteiten.

 

De laatste jaren heb ik bewezen een volwaardig gesprekspartner en adviseur op strategisch-, tactisch beleid en operationeel niveau te zijn geweest. Door mijn deskundigheid, passie, gedrevenheid en brede kennis van het facilitair vakgebied ben ik veelvuldig gevraagd deel te nemen in grootschalige projecten. Ik streef naar een langdurige relatie met klanten en leveranciers. Mijn ervaring heb ik opgedaan in het bankwezen en gedurende de opdrachten die ik heb uitgevoerd binnen mijn eigen bedrijf.

 
John Steenbergen.jpg
Zelfstandig Professional


Deze ervaring zet ik nu in gedurende de uitvoering van projecten. Binnen elke opdracht vervul ik de rol en bied ik kwaliteit die u van mij mag verwachten. De focus ligt bij het adviseren en het begeleiden van al uw huisvestingsvraagstukken. Hierdoor wordt u zo veel mogelijk ontzorgd en u kunt zich bezig (blijven) houden met uw core business.

 

Discretie


Als Zelfstandig Professional weet ik mij snel in te werken binnen een organisatie en pas ik mij moeiteloos aan binnen de verschillende bedrijfsculturen. Discretie en integriteit zijn voor mij vanzelfsprekend.

 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking. Ik leg u dan graag uit wat u van mij kunt verwachten.

Tot snel!

 

John Steenbergen

John Steenbergen

Directeur

Mobiel: 06-38628745
E-mail: john@steenbergenfacility.nl
 

 

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page