top of page

Over Steenbergen Facility

Wat bieden wij u op facilitair gebied?

 

Steenbergen Facility biedt u de juiste - tijdelijke of vaste – de oplossing voor opdrachten en activiteiten op huisvestingsgebied. Het betreft onder andere het adviseren, begeleiden en beheren van al uw huisvestingsvraagstukken.

 

Hierbij kunt u denken aan aan- en verkoop of aanhuur van uw locatie(s), verbouwingen, herinrichting, upgraden van ruimtes, verhuizingen, inrichtings- en inrichtingsconcepten (waarbij uw uitstraling en identiteit centraal staan), het maken van (3D)indelingstekeningen, sluiting van uw kantoor, projectbegeleiding, projectmanagement, projectinrichting en verkoop van kantoormeubilair.

 

Met andere woorden, wij kunnen u op huisvestingsgebied volledig ontzorgen. Ook voor interim opdrachten is Steenbergen voor u beschikbaar.

Professioneel advies, ondersteuning en beheer van uw Facilitaire zaken


Dit kan zijn voor een kort of langdurig project en zelfs voor (tijdelijke) vervanging van, of aanvulling op, uw facilitaire afdeling. U bent verzekerd van professionele ondersteuning op maat. Hierdoor kunt u zich blijven concentreren op uw core business.

 

Flexibel in facilitaire diensten


De dienstverlening is volkomen flexibel, zowel in tijd als in werkzaamheden. U betaalt alleen de effectief gewerkte uren, waardoor uw arbeidskosten beheersbaar blijven. U draagt hierbij geen premies en/of belastingen af.

 

Steenbergen Facility werkt in heel Nederland. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page